jobba hos oss

säljare

Vebe Teknik AB befinner sig i en expansiv fas och behöver förstärkning av ytterligare säljare. Hos oss på Vebe Teknik kommer du erbjudas ett omväxlande, intressant och utmanade säljarbete med teknisk inriktning. I rollen som säljare utgår du från vårt huvudkontor i Björkeby utanför Vetlanda. Arbetet omfattar regelbundna resor med kundbesök och deltagande på internationella fackmässor. Vebe Teknik AB har kunder över hela världen och under det kommande året kommer vi sätta fokus på den nordiska och europeiska marknaden.

Din profil

Vi söker dig som drivs av att göra affärer och som trivs med att ta ansvar. Du behöver vara affärsmässig, lösningsorienterad, uthållig och tycka om att ha kontakt med människor. Dokumenterad säljerfarenhet är absolut en merit, men framför allt letar vi efter rätt person, som kan bidra till vårt härliga team och som vill växa tillsammans med oss i våra expansiva framtidsplaner. Vi ser gärna såväl kvinnliga som manliga sökanden.

Om företaget

Vebe Teknik är väletablerade på marknaden och vi har stark framtidstro. Företaget startade 1921 och har i dagsläget 25 anställda. Vebe utvecklar, tillverkar och säljer förpackningsmaskiner för fyllning och palletering av säckar. Våra kunder finns inom livsmedels-, kemi- och foderindustrin, på marknader i Norden, Europa och globalt. 

Hör av dig så berättar vi mer om oss och tjänsten! 

Din ansökan skickas till tony@vebe.se, Vi behöver din ansökan senast 2022-10.31.

Vid frågor om tjänsten varmt välkommen kontakta Tony Douhàn på tel  0383-313 13 eller tony@vebe.se

Kontakt

PRODUKTUTBUD

Kontakt

PRODUKTUTBUD

Service/reservdelar för säckfyllare, pallastare och säcktömmare

Utvecklar och tillverkar säckfyllningssystem för livsmedel, kemi och foderindustri

Kompletta system för fyllning och pallettering av säckar